Klubmodul henter siden
Badminton By Night Marts 2018
Opret en profil eller log ind

 

Kære alle ungdomsspillere og forældre.

 

Så er det igen Badminton By Night tid – næste runde er fredag d. 2. marts 2018 kl. 16:00 til lørdag den 3. marts 2017 kl. 09:00.

Anders og hans tropper viderefører successen og styrer tropperne til overnatningen.
For de af jer, der ikke har været med før, kan vi fortælle at fredag aften går med masser af badminton, konkurrencer, god mad, slik, hygge, måske en god film og masser af grin.
 
Forældre og søskende er velkomne til fælles morgenmad lørdag kl. 08:30.

I forbindelse med arrangementet mangler vi nogle forældre som kan tage brød eller kaffe med til morgenmaden, bage en kage til fredag aften, og det vil være dejligt, hvis der er et par stykker der vil give en hånd med, i forbindelse med aftensmaden. I bedes derfor venligst anføre om I kan hjælpe.

Pris: 125,- som dækker aftensmad, lidt til morgenmaden, slik, træning, bolde mm.

Tilmelding: Senest mandag d. 26. februar 2018 på hjemmesiden.

Vigtig information: I år er kravene fra brandmyndighederne skærpede. Vi skal angive præcis, hvor børnene sover med skitser, som hænges på dørene. Det betyder, at vi IKKE kan eftertilmelde børn til arrangementet og når maksimum deltagerantallet er nået, er der IKKE plads til flere. Derfor tilmeld jeres barn allerede idag.
 
FORSINKET/MANGLENDE TILMELDING: Der har desværre været tendens til at I ikke tilmelder jeres børn inden fristen er udløbet. Dette medfører meget unødvendigt tidsforbrug for os der arrangerer de forskellige ting. Derfor bedes I tilmelde jeres børn inden fristen udløber og såfremt I glemmer det, accepterer at fristen er udløbet og ikke kontakter USU. 

 

I forbindelse med morgenmaden vil USU være tilstede såfremt forældre og spillere har spørgsmål. Så tænk gerne over forslag, forbedringer etc. og hvis der er flere forældre der gerne vil deltage i USU skal man være velkommen.

 

De bedste hilsener

USU og trænere i DB

 

Huskeliste:

 

  • Træningstøj
  • Drikkedunk
  • Sovepose/dyne/pude
  • Liggeunderlag
  • Toiletartikler
  • Godt humør
  • Masser af energi…

 

Tilmeldte
59 /70
Tilmeldingsfrist
26.02.2018
Tidspunkt
02.03.2018 kl. 16.00 - 03.03.2018 kl. 09.00
Sted
Hollænderhallen
Vi vil gerne hjælpe med*:
Pris
125,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'