Klubmodul henter siden
Seniortræningslejr Asnæs 2021

SSU er endelig kommet frem til hvordan seniortræningslejren 2021 kommer til at se ud.

Oprindeligt har vi undersøgt muligheden for at låne Hollænderhallen, men grundet manglende respons fra administrationens side inden de gik på sommerferie blev vi nødsaget til at se på andre muligheder udenbys.

Det blev til Asnæs hvor seniorafdelingen år før har brugt mange weekender i hallen. Gregers har givet ord på at han arrangerer et par træningspas og derudover vil SSU også arrangere lidt andet sjov motion - mere info om dette tilgår :-)

Som tidligere skrevet ud forventer vi ikke at der tilmelder sig kan være der hele weekenden - det er selvfølgelig i orden at komme og gå så det passer i privaten. Når vi kommer lidt nærmere vil der komme et program ud for weekenden så man kan tilpasse sig dette.

 

Praktisk information:

Sted: Teglværkskrogen 4-6, 4550 Asnæs

Tid: Fra kl. 09:00 lørdag

Pris: kost

Logi: Tilstødende mødelokaler. Martin undersøger om der er madrasser til at sove på eller om man selv skal have med - husk selv alt andet. 

 

*Kost = som for 3 år siden i Blistrup gør vi det sådan at man kun betaler for de måltider som man deltager i, dvs. er man der fredag aften og lørdag formiddag betaler man en pris for kost, men er man der i hele weekenden vil man selvfølgelig betale en højere pris. Det bliver et prisbevidst budget der bliver lagt af SSU, og ift. ønsker vil man også have mulighed for at indgive dem. 

 

Tilmeldingsfrist er torsdag den 19/8 kl. 23:59

 

Tilmeldte
7 /50
Tilmeldingsfrist
19.08.2021
Tidspunkt
20.08.2021 kl. 17.00 - 22.08.2021 kl. 15.00
Sted
Asnæs Hallerne
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'