Holdturnering

Dragør Badminton er medlem af KBKr og har i indeværende sæson to hold repræsenteret i holdturneringen - et 1. hold der holder til i toppen af Danmarksserien og et 2. hold der er oprykkere i Københavnerserien.
 

Ambitioner og mål

Klubben har selvfølgelig en ambition om at komme tilbage i 3. division og spille badminton en dag, men er også realistisk med at det tager tid at få niveauet tilbage til disse højder. Det er ikke bare noget der sker over 2-3 sæsoner, men en proces der både kræver at vi udvikler nye talenter, at vi hele tiden forbedre niveauet hos spillerne gennem træning og samtidig at vi kan tiltrække spillere til klubben. Ambitionerne er at ligge i den bedre halvdel af Badminton i Danmark samtidig med at vi vægter det sociale på og uden for badmintonbanen højt.
 

1. holdet:

I fordums tid var vores 1. hold berygtet for at være det bedste seniorhold på Amager og med en placering i 3. division var det jo forståeligt nok. Desværre skete der for nogle år siden en medlemsflygtning i toppen af vores 1. hold væk fra Dragør ud til andre klubber i København. Naturligt af den årsag var niveauet pludselig ikke til 3. division, og indtil for 5 år siden sejlede vi ned af rækkerne. 
Idag ligger vi solidt i Danmarksserien og kæmper hvertår om at komme med i oprykningsspillet.
 
Følg 1. holdet her
 

2. holdet:

2. holdet rykkede langt om længe op i sidste sæson og har nu deres græsgange i københavnerserien. Målet for den kommende sæson er selvfølgelig at ligge til i toppen, men da spillertruppen på 2. holdet er langt mere ustabil end på 1. holdet kan styrkeforholdet variere for sæson til sæson. En god spillertrup i sæson 17/18 skal forhåbentlig gøre niveauet hos 2. holdet stabilt.
 
Følg 2. holdet her