Seniortræning 

I Dragør Badminton har vi en rigtig bred seniortrup med styrkeforhold fra spillerne på vores 1. hold i Danmarkserien til de ældre ungdomsspillere og yngre veteranspillere. Dragør Badminton er først og fremmest en social badmintonklub og det er noget vi lægger meget vægt på i vores seniorafdeling. 

Træneren

Når det er sagt er vi dog også i den grad en konkurrenceklub og samtlige medlemmer ønsker til hver en tid at vinde. Vi er ambitiøse og ønsker at spille med i den sjove ende af de rækker holdende ligger i. Pt. ligger vores to seniorhold i hhv. Danmarkserien og Københavnerserien.

Til denne sæson 2019/2020 har vi ansat Gregers Schytt som spillende træner for 1./2. holdstruppen. Gregers er tidligere elitespiller og kommer til at løfte niveauet både til træning og kamp. Gregers var sidste sæson spillende træner i FKIF, ligeledes i Danmarkserien og tabte få kampe i løbet af sæsonen. 
 

Hvor og hvornår 

Træningen foregår tirsdag fra 18:30-20:30 og torsdag fra 18:30-20:30 i Hollænderhallen. Hvis dette er noget for dig er du velkommen til at komme op til en prøvetræning en af dagene for at se om Dragør Badminton er noget for dig.