Seniortræning 

I Dragør Badminton har vi en rigtig bred seniortrup med styrkeforhold fra spillerne på vores 1. hold i Danmarkserien til de ældre ungdomsspillere og yngre veteranspillere. Dragør Badminton er først og fremmest en social badmintonklub og det er noget vi lægger meget vægt på i vores seniorafdeling. 

 

Træneren

Når det er sagt er vi dog også i den grad en konkurrenceklub og samtlige medlemmer ønsker til hver en tid at vinde. Derfor har vi både sidste år men også i år virkelig satset på benhård træning hver tirsdag og torsdag. Fra starten af sæsonen 2016-17 fik vi Anders Carlsen som ny cheftræner for seniortruppen i Dragør Badminton. Anders kommer til Dragør med mange års erfaring inden for faget og klubben håber på at han sammen med spillerne kan styrke spillertruppen. Ansættelsen af Anders er et skridt i retningen om at bringe 1. holdet tilbage i divisionerne. Anders står også for træningen i den kommende sæson 2017/2018.

Træningen starter på sædvanligvis med individuel opvarmning samt lidt kollektiv opvarmning i cirkel. Derefter laver vi lidt blandet slagtræning, efterfulgt af 1-2 spillerunder og afslutningsvist lidt fysisk for at få det sidste ud af benene.

 

Hvor og hvornår 

Træningen foregår tirsdag fra 18:30-20:30 og torsdag fra 18:30-20:30 i Hollænderhallen. Hvis dette er noget for dig er du velkommen til at komme op til en prøvetræning en af dagene for at se om Dragør Badminton er noget for dig.