Banemedlemskab

Udover vores ungdoms- og seniorhold har du også mulighed for at blive banemedlem i Dragør Badminton. Dette betyder at du får rettighederne til at spille på en given bane i en hel sæson for at et fast beløb (undtagen særlige arrangementer eller lukkedage). Vi har baner mandag, tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag og man har banen 1 time ad gangen.

Du finder ledige tider under Bliv banemedlem.

 

Vi har to banemedlemskaber vi kan tilbyde:

1. Singlemedlemskab

Dette er for jer der spiller single og dermed kun er 2 på banen. Dette koster 1500,- (750,- pr. person) for en hel sæson.

2. Doublemedlemskab

Dette er for jer der spiller double og dermed er 4 på banen. Dette koster 2000,- (500,- pr. person) for en hel sæson.

 

Som noget nyt i 2022 har Bestyrelsen besluttet at hvis man er banemedlem på en bane, fx. tirsdag aften har man også ret til at spille på ledige banemedlemstider som Dragør Badminton har ret til på et andet tidspunkt. Dette betyder at hvis der er ledige baner søndag formiddag som ellers vil stå uberørte, er man velkommen som banemedlem til at komme op og spille.

Vi vil forsøge at lægge en plan over hvilke baner der er belagt her på hjemmesiden, så man kan planlægge at komme at spille på en ledig bane. Dette er selvfølgelig efter først-til-mølle principet, hvis man ikke har rettighederne til banen.