Senior

Dragør Badminton har altid brystet sig af at have en seniortrup, hvor der er plads til at alle kan udvikle sig og blive bedre, men at vi har det sjovt mens det gør det. Lysten til at deltage i træninger, holdkampe og sociale aktiviter skal være være drevet af at det er sjovt at være en del af truppen.

Vores seniorafdeling består af omkring 30 medlemmer der er fordelt ungseniorspillere, rutinerede kræfter omkring 30'erne samt en håndfuld der også repræsenterer veteranhold. Vores ambition er at truppen vokser sig større sæson for sæson - både ved at triltrække udefrakommende spillere men endnu mere vigtigt, at bringe vores ungdomsspillere op.

I seniortruppen er fællesskabet essentielt, og det er vigtigt for os, at alle har lyst til at være en af og bidrage for at opretteholde dette fællesskab. Dette gør vi ved at afholde fællesspisning efter holdkampe, træner sammen og bakker op om hinanden til holdkampe. 

Alt i alt forsøger vi at arbejde på, at fællesskabet udvikles og vare ved, da vi er klar over at det er en vigtig del af det at komme til træning. Dragør har ikke en attraktiv beliggenhed for at tiltrække nye voksne medlemmer, og det gode fællesskab er en god måde at holde på og tiltrække medlemmer.

Dragør Badminton oprettede i 2020 et Seniorspillerudvalg bestående af spillere i seniortruppen. Udvalget er med til at varetage seniortruppens interesserer og er bl.a. med til at planlægge sæsonen, arrangerer holdkampe og træningslejre samt bistå bestyrelsen med den daglige administration. De personer der sidder her laver et kæmpe arbejde for at støtte op om det fællesskab som klubben ønsker.

Vi tror på at det arbejde der bliver lagt her gør at nye spillere ser Dragør Badminton som et attraktivt sted at spille seniorbadminton, men vigtigts af alt giver det de bedste muligheder for at holde på den seniotrup vi har nu, og fortsat give dem de gode oplevelser.

Medlemmer af Seniorudvalget kan ses her