Seniortræning 

I Dragør Badminton har vi en bred seniortrup med styrkeforhold fra spillerne på vores 1. og 2. hold i Danmarkserien til de ældre ungdomsspillere og yngre veteranspillere. Dragør Badminton er først og fremmest en social badmintonklub og det er noget vi lægger meget vægt på i vores seniorafdeling.  

 

Træneren
Gregers Schytt fortsætter i klubben som cheftræner og påbegynder derfor sit 3. år. De to første år har desværre været ramt af COVID-19 - det håber vi ikke sker igen i år så vi kan se Gregers rulle hele sit reptoiret ud til træning.

Gregers er tidligere elitespiller og kommer igen til at løfte niveauet både til træning og kamp.


Hvor og hvornår? 
Når det er sagt er vi dog også i den grad en konkurrenceklub og samtlige medlemmer ønsker til hver en tid at vinde. Vi er ambitiøse og ønsker at spille med i den sjove ende af de rækker holdende ligger i. Med oprykning af 2. holdet for et par sæsoner siden har vi første gang i lang tid både 1. og 2. holdet i samme række i Danmarksserien.
 
Træningen foregår tirsdag og torsdag 18:30-20:30 i Hollænderhallen. Hvis dette er noget for dig er du velkommen til at skrive til seniorformand Martin Elleby Berg og aftale en prøvetræning.