Seniortræning 

I Dragør Badminton har vi en rigtig bred seniortrup med styrkeforhold fra spillerne på vores 1 og 2 hold i Danmarkserien til de ældre ungdomsspillere og yngre veteranspillere. Dragør Badminton er først og fremmest en social badmintonklub og det er noget vi lægger meget vægt på i vores seniorafdeling. 

Træneren
Til denne sæson 2020/2021 har Gregers Schytt valgt at fortsætte som træner for 1 og 2. holdstruppen. Gregers er tidligere elitespiller og kommer igen til at løfte niveauet både til træning og kamp. 

Hvor og hvornår? 
Når det er sagt er vi dog også i den grad en konkurrenceklub og samtlige medlemmer ønsker til hver en tid at vinde. Vi er ambitiøse og ønsker at spille med i den sjove ende af de rækker holdende ligger i. Med oprykning af 2. holdet sidste sæson, har vi første gang i lang tid både 1 og 2 holdet i samme række i Danmarksserien.
 
Træningen foregår tirsdag fra 18:30-20:30 og torsdag fra 18:30-20:30 i Hollænderhallen. Hvis dette er noget for dig er du velkommen til at komme op til en prøvetræning en af dagene for at se om Dragør Badminton er noget for dig.