Ungdomstræning

Dragør Badminton har altid haft fokus på ungdomsafdelingen og derfor er det også vigtigt at vi kan tilbyde de bedste træninger muligt. Som et led i det er det også vigtigt at vi har nogle gode trænere, der vil deres arbejde og har et mål med det de laver med ungerne. Vores trænere skal gide at gøre det ekstra for børnene, der gør at de bliver bare lidt bedre end de andre klubbers børn.

 

Trænerne

Dragør Badminton er glade for vores nuværende ungdomstrænere og er sikre på at de vil være med til at gøre Dragør Badminton et dejligt sted at være, hvor der er både plads til dem som vil hygge sig og til dem som vil spille med blandt de bedste.

 

Træningerne

Som nyt medlem i Dragør Badminton har vi 5 slags træninger dig eller dit barn kan træne på:

 

 H5: Begyndertræning U9-U17

Denne træning er for de helt unge børn i alderen fra ca. 6-10 (15) år afhængig af barnets niveau. Træningen vil foregå tirsdag fra 15.30-16.30 samt fredag kl. 15.00-16.00. Fokus vil være på at barnet lærer det basale omkring badminton som hvordan man slår til bolden. Meget af tiden vil gå med at børnene får lov til at spille mod hinanden på en halv bane hvor vores trænere og hjælpetrænere vil gå ind og rette lidt på den. Tit vil trænerne også selv gå ind og deltage i spillene. Der vil være meget fokus på at børnene har det sjovt og derfor vil badminton også blive kombineret med lege som tagfat, ståtrold og stikbold.

Der er maksimum deltagerantal på 26. Der vil være 1 træner og 1 hjælpetræner.

Målet med træningen er at børnene får en sjov oplevelse med at spille badminton samtidig med at de får en viden indenfor det basale ved badminton.

 

H4: Let øvede U9-U17

Dette er træningen for den spiller som var med på begyndertræningen sidste år, eller har spillet lidt før. Fokus er som H5 træningen på at spillerne skal have det sjovt og blive teknisk bedre, så de med tiden kan rykkes op på en 2 timers træning.

Træningen foregå parallelt med H5 træningen tirsdag 15.30-17.00 og fredag 15.00-16.30.

Der er maksimum deltagerantal på 26. Der vil være 1 træner og 1 hjælpetræner.

 

H3: Øvede U9-U11

Dette er træningen for de bedste spillere i alderen 7-10 år. Spillerne er typisk nogle som har spillet i flere år, dvs de yngste er startet med at spille som 6-7 årige. Det er tilbuddet til de som vil badminton mere end bare i Hollænderhallen, og vi regner med at mange vil deltage i åbne turneringer samt vil blive udtaget til holdkampe.

Træningen foregår tirsdag mellem 17.00 og 18.30, og fredag mellem 16:30 og 18:00.

Ved denne træning fokuseres der mere på den tekniske del af spillet og der vil derfor være en del mere slagtræning samt benarbejde. Trænerne vil give mere attention til detaljer.

Målet med træningen er at give spillerne et mere seriøst indblik i badminton med teknisk træning dog samtidig med at de har det sjovt.

Der vil være 1 træner til max 16 børn.


H2: Øvede U13-U17

Dette er træningen for de større børn som har spillet badminton nogle år og derfor har kendskab til spillet. Det forventes at man spiller holdkampe (i det omfang man udtages) men ellers er fokus primært på at man skal have det sjovt samtidig med at man bliver bedre til badmintonspillet.

Træningen foregår tirsdag mellem 16.30 og 18.30, og fredag mellem 16:00 og 18:00.

Der vil være 1 træner til max 18 børn.

 

H1: Elitetræning U13-U17

Elitetræningen er den bedste træning vi har i klubben og er for vores absolut bedste spillere. Træningen dækker primært over U13 og U17 spillere, men der er også få U11 spillere på træningen. Man skal udtages før man kan tilmelde sig træningen.

Træningen foregår tirsdag mellem 16.30 og 18.30, og fredag mellem 16:00 og 18:00.

På denne træning er der meget fokus på den tekniske del af badminton og der vil derfor også være op til en times slagtræningen hvor der bliver kigget på om benarbejde og slagteknikken er god. Desuden vil elementet taktisk træningen blive introduceret hos spillerne og det skal være med til at forbedre deres badminton IQ på banen. Træningen vil desuden også gå ind og coache spillerne. Udover slagtræningen vil der selvfølgelig også være kampe mellem spillerne hvor spillerne vil bruge det de har lært i praksis.

Målet med træningen er at forberede spillerne så bedst muligt til at spille mod de helt gode spillere. Der læres både en masse teknisk og taktisk træning. Det er et krav for deltagelse på A-træningen, at spillere deltager i åbne turneringer.

Der vil være 1 træner til max 18 børn.

 

I kan tilmelde jer vores ungdomstræninger her