Opret profil Login
Grøn Koncert | 30. juli 2023

Du, din familie og venner har nu en enestående chance for at komme på Grøn koncert og hjælpe til og derved tjene lidt klubpenge til Dragør Badminton og samtidigt høre fantastisk musik i form af L.O.C., Andreas Odbjerg, Medina, Mø, AQUA og mange flere. 

Det foregår i Valby Parken søndag d. 30. juli og du skal kunne være der fra kl. 11.30-22.30. Det eneste krav er, at du er over 18 år og kan klare at stå op i en længere periode. Arbejdsopgaven er det "klassiske" som da I var med til Ed Sheeran: tilberede mad, samle madprodukterne, og stå ved kasseterminalen og sælge maden til de glade gæster. Du vil få mad, drikke, kaffe, slik og selvfølgelig, pauser under arbejdet. 

Dragør Badminton "tjener" 75 kr./timen pr. medlem der hjælper til, hvilket betyder at hver medlem kan hjælpe med 825 kr. til klubben for hele dagen, og jo flere der hjælper til, des større gevinst giver det til klubben. I august 2022 til Ed Sheeran havde vi også en masse frivillige medlemmer til at hjælpe, og dette blev 9244 kr. til Dragør Badminton. Dette er i den grad et beløb vi kan mærke økonomisk, og det er også derfor, at vi bruger en masse timer på Dragør Marked hver sommer, og forsøger at melde os til disse arrangementer.

Vi håber at du, din familie eller venner har lyst til at hjælpe til Grøn Koncert :D

 

!!Vigtigt!!

Skriv i kommentarfeltet hvor mange og hvem (fulde navn) du tilmelder på vegne af :-)

Dit valg Antal Opgave
1/100 Madboder 11:30-22:30
Opret profil Login