Seniortræning

Dragør Badminton har en lang tradition for at ansætte kompetente og skarpe trænere til at styre vores bedste spillere. Med ansættelsen af Gregers Schytt som seniortræner i 2019 gjorde vi heller ingen undtagelse, og vi har været meget tilfredse med det arbejde han har lagt sammen hos os.

Gregers er tidligere elitespiller og har udover dette, mange års træningserfaring i forskellige klubber i København. 

Da vi har en bred spillertrup er det naturligt at styrkeforholdet går i mange retninger. Det er vigtigt at vi har en træning der viser at vi er en klub der gerne vil ligge i toppen af tabellen, men at vi samtidig lægger stor vægt på det sociale og fælleskabbet. Vi har meget fokus på at vores spillere skal blive dygtigere, arbejde på svagheder og udvikle vores styrker, men vi tror også på at hvis al det førnævnte skal kunne lykkedes, kræver det at vi har det sjovt til træning og når vi er sammen.

 

Vi kan i øjeblikket tilbyde to seniortræninger:

Senior A træner to gange om ugen og er den bedste seniortræning vi kan tilbyde og aldersspændet ligger mellem 18 og 50 år.

Senior B er en kombineret 3. holds- og motionisttræning og træner en gang om ugen. Her ligger aldersspændet mellem 18 og 75 år.

 

Har man spørgsmål er man velkommen til at kontakte seniorformanden eller læse mere under Holdtilmelding.