Holdturnering

Dragør Badminton er medlem af KBKr og har i indeværende sæson to hold repræsenteret i holdturneringen - et 1. og 2. hold som begge holder til i Danmarksserien.
 

Ambitioner og mål
Klubben har selvfølgelig en ambition om at komme tilbage i 3. division og spille badminton en dag, men er også realistisk med at det tager tid at få niveauet tilbage til disse højder. Det er ikke bare noget der sker over 2-3 sæsoner, men en proces der både kræver at vi udvikler nye talenter, at vi hele tiden forbedre niveauet hos spillerne gennem træning og samtidig at vi kan tiltrække spillere til klubben. Ambitionerne er at ligge i den bedre halvdel af Badminton i Danmarksserien samtidig med at vi vægter det sociale på og uden for badmintonbanen højt. Klubben fik indkasseret et mål sidste sæson 19/20, nemlig at 2. holdet rykkede og i Danmarksserien sammen med 1. holdet.
 
1. Holdet:
Holdet ligger stabilt i Danmarksserien og har gjort det i de sidste mange sæson og sidste sæson endte med 1. plads i nedrykningspillet. Holdet er berygtet for at være det bedste seniorhold på Amager og kæmper for at komme tilbage til 3 division.

Følg 1. holdet her
 
2. Holdet:
Holdet endte med at rykke op fra Københavnserien sidste sæson og tilslutte sig 1. holdet i Danmarksserien. Det er første gang i over 10 år, at 2. holdet er tilbage i Danmarksserien. 
  
Følg 2. holdet her