Louise Fogelstrøm
Louise Fogelstrøm

Årets seniorspiller 

Dragør Badminton har for mange år tilbage kåret årets spiller i seniortruppen. Prisen er gået til en spiller der har leveret på badmintonbanen, bidraget til det frivilige arbejde og ikke mindst, været en god holdkammerat. I 2022 har Seniorudvalgter besluttet at kåringen genopstår, og den bliver givet udfra følgende kriterier:

 

2022

I 2022 blev Louise Fogelstrøm kåret som årets seniorspillermed følgende begrundelse:

Prisen som årets seniorspiller 2022 gives til en spiller, som altid yder en ekstra indsats til træning og som med sit engagement på banen løfter holdkammeraternes niveau. Med en imponerende sejrsstime i 10 ud af 10 spillede singler i denne sæson bidrager årets seniorspiller altid til et godt udgangspunkt i holdkampene.

Faktisk er det kun blevet til to nederlag ud af i alt 20 spillede kampe! En imponerende præstation som vidner om højt niveau og flot fighterinstinkt – særligt sejren i KBK er værd at bemærke i denne sammenhæng. Årets seniorspiller har altid en positiv attitude på og uden for banen, hun spiller fair og råber kun en sjælden gang af sig selv, når serven er lidt skæv. Hun støtter op om sociale aktiviteter og er altid frisk på en udfordring i limbo.